Afbeelding bij nieuwsbericht Dynamic tennis in Bemmel

Dynamic tennis in Bemmel

Vanaf 4 april kan in Bemmel Dynamic tennis gespeeld worden.

 


Wat is Dynamic tennis?
Dynamic tennis is een combinatie van badminton, tafeltennis en tennis. Het wordt gespeeld op het binnenste veld van een badmintonveld en de oude spelregels van tafeltennis worden aangehouden. Het spel is hierdoor met name aantrekkelijk om als dubbelspel te spelen. Het racket is extreem licht, net als de bal. Spelers kunnen hierdoor behendig, snel en met veel effect spelen. Er is geen kracht nodig om de bal te slaan. Door de lichte materialen is deze sport ideaal voor mensen met weinig (arm)kracht of mensen die blessuregevoelig zijn.

Voor iedereen geschikt
Omdat kracht geen rol speelt bij Dynamic tennis kunnen mannen en vrouwen gemengd met en tegen elkaar spelen. Het is een toegankelijke, spannende sport voor jong en oud. Vanwege de lage impact kan het spel tot op late leeftijd gespeeld worden, er is dan ook veel animo onder senioren.
In Bemmel kan op donderdagochtend van 10.30 uur tot 12.00 uur gespeeld worden in sporthal De Bongerd. Kom gerust eens kijken om te zien hoe het werkt. Het is een uitermate geschikte mogelijkheid om in groepsverband in beweging te zijn (en te blijven).


Eigen bijdrage in 2024 is € 65,00 per jaar. Meer informatie op de website van de SAB (Stichting Senioren Actief Bemmel): www.sab-bemmel.nl.
 

Gepubliceerd op: 23 maart 2024