Afbeelding bij nieuwsbericht “WANDELEN” DOOR OUD BEMMEL

“WANDELEN” DOOR OUD BEMMEL

Seniorenvereniging KBO Bemmel-Doornenburg en de Stichting Senioren Actief Bemmel (SAB) organiseren op dinsdag 16 mei in samenwerking met de Historische Kring Bemmel een bijeenkomst in Cultureel Centrum De Kinkel.


Een wandeling door oud-Bemmel(zonder te lopen). Een bijzondere middag in samenwerking met de SAB en de Historische Kring. De Historische Kring zal een presentatie houden over oud Bemmel, Haalderen en Ressen. Aan de hand van foto’s, waarvan eerst een detail wordt getoond, waarbij u mag raden wat het voorstelt, wandelen we virtueel door ons dorp. Het zal weer heel wat nostalgische gevoelens bij u wakker maken. Een prima manier om vanaf uw stoel een rondgang te maken door het Bemmel van vroeger.

Heeft u nog oud materiaal? Om het historisch beeld van Bemmel, Haalderen en Ressen zo volledig mogelijk te maken vraagt de Historische Kring of u nog leuke, interessante foto’s hebt. Zo ja, dan wil de Historische Kring Bemmel die graag “even” van u lenen om ze te scannen. U krijgt ze na ongeveer een week weer terug. Eventuele afspraken worden op dinsdag 16 mei daarover gemaakt. En wilt u lid worden van de Historische Kring Bemmel of de Seniorenvereniging? Dat kan ook op die dinsdag.

De presentatie is van 14.00 uur tot 16.00 uur in De Kinkel. De zaal is open vanaf 13.30 uur.

Gepubliceerd op: 9 mei 2023